maandag 7 juli 2014

Bezige bij


Al lang, te lang heb ik niets meer op mijn blog geschreven. Het gaat goed met mij en de tuin in Malden groeit en bloeit. Inmiddels is er ook een bijenvolk gekomen en ben ik druk met het zorgen voor dit volk en onze prachtige tuin.

Ik zit vaak op een stoeltje bij de kast te kijken naar het in en uit vliegen van de bijen. Ze brengen stuifmeel binnen in verschillende kleuren. Ik leer langzaam welke kleur stuifmeel van welke plant komt. Daardoor weet ik welke planten de bijen het liefst bezoeken.

Het is mooi weer en tijd om te schrijven schiet er bij in. Als straks de blaadjes kleuren, het werk in de tuin minder wordt en het bijenvolk zich klaar maakt voor de winterzit, zal ook ik meer tijd hebben om te schrijven.

Wie het leuk vindt mag mij altijd komen opzoeken in onze mooie tuin. Er staat een kopje koffie klaar en we hebben heerlijke groenten te koop. Ik ben er zelf op dinsdag en vrijdag.

Kijk op  www.kiemkracht64.com daar staan de openingstijden en het adres.
3 opmerkingen:

 1. Wat geweldig om te lezen dat het zo goed met je gaat én dat je zo geniet van je nieuwste hobby.
  Niet alleen leerzaam dus, maar ook zeker rustgevend zo te lezen.

  Groetjes van mij, Sharon. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, Anneke
  Staat je goed die hoed :-) Fijn om te horen dat het goed met je gaat, geniet van de komende zomer, je tuin en je bijtjes. Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk buiten zijn. De bijen vind ik erg stoer. Ik moet er niet aan denken al die bewegingen. . Die bedrijvigheid van de bijen zoals beschreven :
  activiteit, arbeid, bezigheid, drukte, roerigheid, werkzaamheid past wel bij je. En daarbij lekker met je handen in de grond. allerlei kruiden en groenten. Klinkt goed. Net zoals je op de foto staat. Leuk.
  BeantwoordenVerwijderen

Reacties